Permanens smink Pécsen - VeAn Hungarian
v. Pécs
Citrom u. 5, 7621
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Pécs

Nora Somogyi

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Virag Angyal

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Viktoria Rokolya

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Permanens smink Pécsen

VeAn tattoo в Pécs.


Mi tesz boldoggá nők ezreit? Amikor megértjük, hogy már nem kell sminkelni, de csak egyszer kell elmenni tartós sminkre Pécsen és kész. Gyönyörű szemöldök, érzéki ajkak és sima nyilak - mindez fájdalom és szenvedés nélkül, sőt akár több éven keresztül is elérhető. Igen, a szépség már nem igényel áldozatot, ha okosan választasz tetováló szalont. Szeretné tudni, kihez fordulhat segítségért? Ez a VeAn tatto Pécsen.

Permanens smink Pécsen
Permanens smink Pécsen
Permanens smink Pécsen

Tartós smink és kozmetikai
tetoválás: mi a különbség?

Az ügyfelek gyakran összekeverik ezeket a fogalmakat, vagy szinonimáknak tekintik őket.


De meg kell érteni, hogy a szemöldöktetoválás és a tartós smink két teljesen különböző manipuláció. Fő különbségeik a következők:

 • Végrehajtási technika. A kozmetikai tetováláshoz egy másik tetováló gépet használnak, és a pigmentet mélyebbre fecskendezik a bőr alá.
 • Ennek megfelelően a szemöldöktetoválás után az eredmény hosszabb ideig megmarad, de ez az eljárás fájdalmasabb is. Jól elkészített tartós sminkkel és nem megfelelő ápolással a hatás körülbelül 2 évig megmarad.
 • Különböző összetételű pigmentek használata. Ha alkohol alapú pigmenteket használnak szemöldöktetováláshoz, akkor tartós sminkben - amelyek glicerint tartalmaznak.Szóval mit válasszunk, megkérdezheti Ön? Válassza a VeAn tattoo szalont a tökéletes kozmetikai tetováláshoz vagy tartós sminkhez Pécsen. Nálunk garantáltan ingyenes szakember tanácsadásban részesül, hogy mérlegelje választását és választ kapjon az eljárásokkal kapcsolatos minden kérdésére. Ennek eredményeként bármit is választ, kiváló eredmény vár Önre.

Permanens smink Pécsen

Mi az a tartós smink?
Miért érdemes megpróbálni?

Ajkak tetoválása.

Mit kapunk:

 • Az eljárás után az ajkak vizuálisan gömbölyűvé válnak, amiatt, hogy a kontúr elmosódott határait színnel töltötték;
 • A szín természetes marad, de világosabbá válik;
 • Az ajkak aszimmetriája kiegyenlített, ha jelen volt.Szemöldök tetoválása.Ne feledje, hogy szalonunkban nem kell félnie a fekete vagy kék szemöldöktől, amelyre nem lehet ránézni. Tiszta szemöldököt kap, amely színében és formájában tökéletesen harmonizál az arcával. És csak élvezni kell a tényt, hogy:

 • Nem kell minden reggel felhúzni a szemöldökét;
 • Nem kell félni attól, hogy véletlenül "törölheti" őket egy szaunában vagy medencében;
 • Az egyenletes és kifejező szemöldök mindig kedvezően hangsúlyozza vonzerejét és magabiztosságot ad.Nyilak tartós sminkje: klasszikus vagy árnyékoló.A közbeiktatott tér kitöltése.
A lányok ezek után az eljárások után azt mondják: „Szuper! Nincs több szemsmink. Miért nem csináltam ezt korábban?" És egyben nagy időmegtakarítás is, mert egy tökéletesen egyenletes nyíl rajzolása néha meglehetősen nehézkes.

A minőségi tartós smink most mindenki számára elérhető Pécsen. Látogasson el a VeAn tattoo szalonba és győződjön meg rola.

Permanens smink Pécsen
Permanens smink Pécsen

Biztosan tetszeni fog a VeAn tattoo.

Mert itt megkapja:

 • A csapat magas szakmai színvonala.
 • Csak szakképzett mesterek dolgoznak itt, orvosi végzettséggel, sok éves gyakorlattal, folyamatos szakmai fejlődésre és továbbképzésre törekvően.
 • A legújabb berendezések és minden anyag Európai minőségű.
 • Sterilitás. A munkahelyet minden ügyfél előtt és után fertőtlenítjük. Minden egyszer használatos műszert az ügyfél előtt kibontunk és dolgozunk fel.
 • Egyéni megközelítés és magas szintű szolgáltatás.
 • Kényelmes elhelyezkedés a városban, közlekedési csomópontokkal.
 • Rugalmas kedvezmények, ajándékok és ajánlatok rendszere.Sokáig tarto wow hatású permanens smink Pécsen lehetséges! A VeAn tattoo az Ön rendelkezésére áll.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.