Lézeres tetoválás eltávolítás Pécsen - VeAn Hungarian
v. Pécs
Citrom u. 5, 7621
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Pécs

Nora Somogyi

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Virag Angyal

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Viktoria Rokolya

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Lézeres tetoválás
eltávolítás Pécsen

A statisztikák szerint a meggondolatlanul vagy rossz minőségű tetoválás minden negyedik tulajdonosa úgy dönt, hogy eltávolítja azt.


Egy régi tetoválás is elveszítheti vonzó megjelenését az idő múlásával, ha olcsó eszközökkel és pigmentekkel tömték ki, vagy kétes képzettségű mester készítette.

Igaz, hogy a tetoválás egy életre szól? És el lehet távolítani úgy, hogy nyoma se maradjon? Megteheti, ha a lézeres tetoválás eltávolítás módszeréhez folyamodik. Pécsen a VeAn tetováló stúdióban érhető el ez a szolgáltatás.

Tetoválás eltávolítás Pécsen
Tetoválás eltávolítás Pécsen
Tetoválás eltávolítás Pécsen

Tetoválás eltávolítás:
hogyan működik?

A VeAn tattoo szakemberei lézert használnak a tetoválás eltávolítására, amely minden minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és napi gyakorlatunkban tesztelt.


Ez a legújabb rövid impulzusú neodímium lézer, amely elpusztítja a tetoválás pigmentjét, majd a nyirokrendszeren keresztül kiürül a szervezetből.

A tetoválás teljes eltávolításához átlagosan 2-6 alkalomra van szükség egy bizonyos szünettel, amelyet a szakember határoz meg. A bőrről történő tetoválás eltávolításának sebessége a következő tényezőktől függ:

 • Színtelítettség;
 • Pigment minősége;
 • A tetoválás kora;
 • A test egyéni jellemzői.A VeAn tetováló szalonban a mester ingyenesen konzultál minden ügyféllel az eltávolítási eljárásról, a bőrápolásról és beszél a lehetséges bőrreakciókról és azok elkerüléséről.

Tetoválás eltávolítás Pécsen

Tetoválás eltávolítás előnyei Pécsen
a VeAn tetováló szalonban

Szalonunkban nincs vége az ügyfeleknek, hiszen munkánkat a lehető legfelelősebben kezeljük és garanciát vállalunk:

 • Minden manipuláció biztonsága és sterilitása. A munkahelyet minden ügyfél előtt és után fertőtlenítjük. Minden egyszer használatos műszert az ügyfél mellet nyitunk ki és dolgozunk fel.
 • A felszerelés és minden anyag minősége. Számunkra ez a szempont különösen fontos, ezért csak az időtálló Európai márkákat választjuk.
 • Szolgáltatások nyújtása a legmagasabb szinten. A VeAn olyan diplomások helye, akik szeretik a munkájukat és aktívan fejlődnek.
 • Az eljárás 100%-os hatékonysága. Munkánkért minden ügyfelünkért felelősséggel tartozunk és Pécsen a lehető legfájdalommentesebben, heg- és hegmentesen, minimális rehabilitációs idővel végezzük a tetoválás eltávolítást.
 • Minden tetoválás eltávolítás utáni ápolószer megvásárolható a stúdióban.
Tetoválás eltávolítás Pécsen
Tetoválás eltávolítás Pécsen

Van-e ellenjavallat a Pécsi
tetováláseltávolító szolgáltatásnak?

Az eljárás biztonságossága ellenére van néhány ellenjavallat:

 • A terhesség és a szoptatás időszaka;
 • Onkológia;
 • Hormonális gyógyszerek szedése;
 • Sérülés vagy bőrbetegség;
 • SARS vagy fertőző betegségek akut időszaka;
 • Napégés
Tetoválás eltávolítás Pécsen
Mennyibe kerül egy
tetoválás eltávolítása Pécsen?

A VeAn tattoo ideális ár-érték arányt kínál ügyfeleinek.


De a tetoválás eltávolításának költsége változhat, és egyedileg számítják ki. Ez a kép méretétől, korától és az eljárások számától függ.

Szeretne eltávolítani egy tetoválást? Lépjen kapcsolatba a VeAn-nal. Kiszámoljuk a költségeket, az eljárások számát, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.