Tetoválás Pécsben - VeAn Hungarian
v. Pécs
Citrom u. 5, 7621
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Pécs

Nora Somogyi

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Virag Angyal

Értékelés: 5 (20)
avatar
Pécs

Viktoria Rokolya

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Tetoválás Pécsben

Mit jelent számodra a bőrön lévő rajz?


Egy modern férfi számára ez a bátorság, a durvaság és a szabadság eleme. Egy nő számára - a szépség és a szexualitás szimbóluma. Valószínűleg te is komolyan gondolkodtál azon, hogy Pécsben hol készíts egy menő tetoválást, és kire lehet bízni ezt a fontos küldetést.

Tetoválás Pécsben

Miért készítünk tetoválásokat?

Tudod-e, hogy ha az ember azon dolgozik, hogy javítsa a testét, akkor később a változások átkerülnek a belső állapotába?


És egy új tetoválás a bőrön nem csak egy eredeti dísz. Ez egy egész filozófia, egy egyedülálló világnézet, a te meglátásaid és gondolataid. Olyan, mint egy egész univerzum, amelyet a legkisebb kép is magában foglalhat. Ha már van tetoválása, akkor pontosan érti, miről beszélünk.

Éppen ezért a tetováló szakember kiválasztása az egyik legfontosabb feladat annak érdekében, hogy a kép minél minőségibb legyen, Ön pedig nyugodtan gondolja a körülmények sterilitását és a mester profizmusát. Egyetértek, nem mindenki, aki tetováló szakembernek vallja magát, képes átérezni ennek a készségnek a filozófiáját, és csak kevesen tudják ezt a folyamatot művészetté alakítani.

Tetoválás Pécsben
Tetoválás Pécsben
Tetoválás Pécsben

Tetoválást keres Pécsben?
Bízza magát a VeAn tattoo-ra

Már régóta kidolgoztuk a hibátlan tetoválás formuláját.


Hiszen 2011 óta képviseljük Európa legnagyobb tetováló szalonhálózatát. A VeAn tattoo Ukrajna, Bulgária, Lengyelország, Litvánia, Csehország és más országok városaiban található. Több mint 10 éve folyamatosan fejlődünk. A munkaszervezésről alkotott elképzelésünk idealista: minden alkalommal jobbnak lenni. Ezért a VeAn tattoo meglátogatásával valódi szakemberek kezében találhatja magát, akik orvosi végzettséggel, kifogástalan hírnévvel rendelkeznek és rendszeresen részt vesznek szakmai fejlődési fesztiválokon.

Tetoválás Pécsben
Tetoválás Pécsben

VeAn tattoo - tetoválás
minden stílusban és irányban

Fő célunk, hogy minőségi tetoválási szolgáltatást nyújtsunk Pécsben és minden vágyát kielégítsük.

A tetoválási szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, és különféle stílusokban dolgozunk, mint például:

 • Minimalizmus;
 • Neo tradicionális;
 • Absztrakció;
 • Realizmus;
 • Blackwork;
 • Linework és még sok más.Minden ügyfelünk ingyenes szakmai tanácsadásban részesül a vázlatok kiválasztásában vagy a tetoválási eljárás és ápolási szabályok egyéb kérdéseiben. Tudjuk, hogyan kell meghallgatni a vágyait, velünk mindig Ön lesz a reflektorfényben.

Tetoválás Pécsben
Tetoválás Pécsben
Tetoválás Pécsben

Ha tetoválást
szeretnél - akkor csak VeAn!

Ne kockáztassa egészségét, és bízzon az első legjobb szalonban, vagy ami még rosszabb, egy kétes otthoni mesterben, alacsony minőségű felszereléssel.


Meg kell érteni, hogy a tetoválás Pécsben – a bőr felső rétegének szúrása a megfelelő pigment bevezetésével. Mivel a bőr integritását megsértik, az egész folyamatot szigorúan steril körülmények között kell végrehajtani, beleértve a szerszámokat és a fogyóeszközöket is.

Miért a VeAn tetoválás a legjobb hely a biztonságos tetováláshoz Pécsen?

 • A szalon arzenálja egy ultramodern Európai minőségű tetováló felszerelést tartalmaz, nevezetesen: képek töltésére szolgáló gépek, különböző vastagságú tűk, festékek, fertőtlenítőszerek és még sok más.
 • Minden újrafelhasználható műszert sebészeti szinten sterilizálnak, az eldobható eszközöket csak az ügyfél jelenlétében nyitják ki.
 • A VeAn tattoo okleveles mesterei folyamatosan fejlesztik tudásukat.
 • A VeAn tattoo nem csak az Ön szépségével törődik, hanem a szalonban való tartózkodásának kényelmével is – garantáljuk a barátságos és meleg légkört.
 • A VeAn tattoo hálózat gyakran tart akciókat, kedvezményeket, nyereményjátékokat és ajándékokat ad törzsvásárlóinak.A VeAn tattoo – a legjobb pécsi tetoválóművészek együttműködése. Gyere be és nézd meg magad!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.